Service

I vårt verksted utfører vi reparasjoner, oljeskift og bilservice på alle merker. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen, noe som gjenspeiles i arbeidet vi utfører.

EU-kontroll

Vi utfører lovpålagt EU-kontroll på alle bilmerker inntil 7,5 tonn. Husk, du som bileier er selv ansvarlig for å få denne utført. Du kan sjekke kontrollfristen på Statens Vegvesen sine nettsider.

Polering & voks

Ingenting ser så bra ut som en nypolert bil. Voks eller poleringsmiddel tetter lakken og gjør den mer motstandsdyktig mot sand, salt og støv.

Bilglass

Har du fått steinsprut i frontruten, lønner det seg å få den reparert så fort som mulig. Dette koster deg ingenting hvis du har kasko eller delkasko.

Dekkhotell

Vi tilbyr hjulskift, vask og oppbevaring av hjul, og kontroll av lufttrykk og slitasje for alle våre kunder.

Karosseriverksted

I vår karosseriavdeling repareres alt fra små riper i lakken og bulker til totalskadde biler.

Dekk & felger

Hos oss tilbyr vi bestilling av dekk og felger. Bestiller du dekk hos oss får du tilbud på omlegging som inkluderer balansering og dekkskift.

Datadiagnose

Vi utfører diagnose og feilsøking på bilmotorer og bilens elektriske utstyr.

Billakkering

Dette er en kort og god beskrivelse av tjenesten vi tilbyr. Hvis du har behov for denne tjenesten er det bare å ta kontakt med oss.

Utleie av bil

Lei bil for kun kr. 250 pr. døgn når du leverer bilen på verksted hos oss! Du kan også leie bil om du ikke er kunde. For langtidsleie av bil, ta kontakt med oss for å få tilsendt et pristilbud.

Kjøp av bil